Nieuwswoordje

Beste bewoners, familie, vrijwilligers en personeel,

 

De zomer is aangebroken! Zo zullen er in ons huis ‘nieuwe gezichten’ opgemerkt worden.  Vakantiejobbers proeven al of niet voor de eerste maal van het werkende leven.   Wij verwelkomen onze vakantiejobbers die zullen worden ingeschakeld. We wensen hen allen succes toe, dat ze zich gewaardeerd voelen in ons huis door iedereen en zich mogen ‘jeunen’.

 Natuurlijk dient de zomer eerst en vooral om eens tijd te maken voor jezelf en je gezin, om eens tot rust te komen, thuis of op reis.  We wensen iedereen een deugddoend verlof!

 En we zetten ons verlof op 1 juli lekker in met een frietmobiel die over de middag langskomt dankzij AGRISTO.  Onze huismoeder Sylvie Maes gaf de tip dat Agristo een wedstrijd lanceerde rond een origineel filmpje. Oosterhuis 2  had op dat moment hun filmpje ‘Lockdown Boogie’ gemaakt. We waren bij de winnaars met dit filmpje dankzij Nathalie Demuynck die het indiende.  En als huis voegen we er graag nog een extra vleesje en drankje aan toe.

 

In juli en augustus staan er ook BBQ’s gepland die per woonwijk zullen doorgaan.

 

U hebt het als bewoner misschien ook al gezien, maar sinds vorige maand komt ook de Druivelaar op het huiskanaal van alle TV’sJullie zullen regelmatig ook wel eens foto’s zien verschijnen die onze kinesitherapeut Christophe Vandenbunder heeft getrokken. Christophe maakt in zijn vrije tijd heel mooie foto’s. 

 

Wistje dat… onze paramedici buiten een heuse rolstoelcarwash organiseren op 6 en 9 juli, respectievelijk per woonhuis. Dit naar jaarlijkse gewoonte.  Alle ergotherapeuten en kinesitherapeuten van ons huis zetten zich die 2 dagen in om alle rolstoelen een grondige wasbeurt te geven met hogedrukreiniger.  We zijn hen hiervoor dankbaar!

 

 

Laat ons allen ‘onthaasten’ en genieten van deze zomer!

  

Ondertussen denken we al na over de volgende, veilige stap binnen de versoepeling van de bezoekregeling. Het zal niet ‘windstil’ worden op dat vlak deze zomer. We werken naarstig verder en zullen u zeker op de hoogte houden.

  

 

“Wie de wereld wilt verwarmen

Moet een groot vuur in zich dragen”

 

Helga Ebing Heilige Geest

 

  

Mieke Van Acker

 

Algemeen Directeur